Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Καλωσορίσατε στη Dream Investment

Είμαστε μια καινοτόμα εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων

H Dream Investment Real Estate είναι μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων και υπηρεσιών Real Estate.

Με πολυετή εμπειρία ως στελέχη των μεγαλύτερων κτηματομεσιτικών εταιρειών, με σύγχρονη ηλεκτρονική βάση δεδομένων και μηχανογραφικό σύστημα(CRM), είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε, ώστε να κάνουμε το όνειρο της επένδυσής σας, πραγματικότητα.

Όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη, στη διαδρομή επίτευξης μιας μικρής ή μεγάλης επένδυσης. Στρατηγική για να πετύχουμε το όραμά μας, είναι να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, να στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, έντιμες και τεκμηριωμένες επιλογές, προσθέτοντας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία.

 

Η προσέγγισή μας είναι ανθρωποκεντρική, με αιχμή την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, στην κατεύθυνση της αρτιότερης και αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης.

Σε κάθε περιοχή δραστηριοποίησής μας λειτουργεί ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων, που έργο της είναι να δημιουργεί και να συντηρεί πλήρες χαρτοφυλάκιο ακινήτων. Κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ακίνητό του (πόσοι ήθελαν να το δουν, σε πόσους άρεσε, πόσα χρήματα θα έδιναν κλπ). Η ομάδα μας επίσης, δείχνει στους υποψήφιους αγοραστές ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες, επιθυμίες και οικονομικές τους δυνατότητες.

Προσφέρουμε δωρεάν τη μέγιστη δυνατή προβολή και διαφήμιση του ακινήτου σας στο διαδίκτυο, μέσω της συνεργασίας μας με τις καλύτερες ιστοσελίδες στο χώρο των κτηματομεσιτικών, με επαγγελματικές φωτογραφίες του ακινήτου, για την πιο σωστή και ολοκληρωμένη παρουσίασή του. Συνεργαζόμαστε με μεσιτικά γραφεία του εξωτερικού, προωθώντας στους πελάτες τους, επιλεγμένα ακίνητα της εταιρείας μας.

Στόχος μας είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, με την υποστήριξη μιας ομάδας από έμπειρους επαγγελματίες όπως εκτιμητές, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων Συμβούλων Ακίνητης Περιουσίας της Dream Investment Real Estate αλλά και μέσω στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ενέργειας, της ασφάλισης και της χρηματοδότησης.

Επιδίωξη της Dream Investment Real Estate είναι ο πελάτης της κτηματαγοράς είτε είναι ιδιοκτήτης είτε ενδιαφερόμενος, είτε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, με μια στάση στην εταιρεία μας να βρει το ακίνητο ή το τίμημα που επιθυμεί υλοποιώντας ταυτόχρονα και αποτελεσματικά όλες τις απαραίτητες σχετικές διαδικασίες μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια.

 

Η dream investment είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων με εμπειρία στην εύρεση και την επιλογή ακινήτων στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Τα ακίνητα που επιλέγουμε  έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πελατών μας αλλά και να αναβαθμίσουν τη ζωή των κατοίκων στην κοινότητα.

Με τη δέσμευση να αξιολογούμε και να προσαρμοζόμαστε στη συνεχώς μεταβαλλόμενη ζήτηση της αγοράς ανάπτυξης ακινήτων, προσφέρουμε μια εναλλακτική προοπτική που προβλέπει στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας σε αντίθεση με άλλες, πιο εμπορικές εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων.

Αναζητούμε και επιλέγουμε μερικά από τα πιο επιθυμητά ακίνητα προς πώληση στην Ελλάδα που ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας για τη βιωσιμότητα και το σεβασμό προς την κοινότητα και το περιβάλλον.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας σπίτια που τους επιτρέπουν να ζουν όπως πάντα ονειρεύονταν. Το όραμά μας είναι να μετατρέψουμε τα ακίνητα σε μια επένδυση που θα αλλάξει τη ζωή μας και θα προάγει έναν πιο αυθεντικό, ουσιαστικό και βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η Dream Investment διέπεται από τέσσερις βασικές αξίες: Ακεραιότητα, Ευημερία, Επαγγελματισμό και τον Ανθρώπινο Παράγοντα.

  • Μας χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η ευθύνη έναντι των έργων μας, των υπαλλήλων, των πελατών αλλά και των συνεργατών μας
  • Προωθούμε την αίσθηση της ευημερίας, ανακτώντας την επαφή μας με τη φύση και όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να μας χαρίσει, με σεβασμό στην κοινότητα και στο περιβάλλον
  • Κατανοούμε τη σημασία ενός ακινήτου και πως δεν είναι απλά ένα σπίτι, αλλά το δικό σας προσωπικό καταφύγιο, όπου θα αισθάνεστε προστατευμένοι, ασφαλείς και ευτυχισμένοι

Ως εκ τούτου, χειριζόμαστε όλη τη διαδικασία δημιουργίας ενός σπιτιού με απόλυτο επαγγελματισμό και αφοσίωση.

Ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο από αυτό που ονειρεύεστε γιατί στα όνειρα δεν χωράνε συμβιβασμοί. Είμαστε μια ομάδα που εργάζεται με πάθος για να μετατρέψει την επένδυση του σπιτιού σας σε μια επένδυση ζωής. Ενός νέου τρόπου ζωής με υψηλές αξίες σε ένα σπίτι που φέρει την υπογραφή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας γνωρίσετε καλύτερα και να δούμε πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Φόρμα επικοινωνίας

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις